Uvajalni teden in sprejem brucev

Datum objave: 11.9.2018 9:26 Avtor: Špela Pokeržnik

Drage brucke, dragi bruci,

za vas pripravljamo sprejem, ki bo v amfiteatru Pedagoške fakultete Univerze v Mariboru na Koroški cesti 160, v petek, 28. 9. 2018, ob 11.30.

Po pozdravnem nagovoru dekanice UM PEF red. prof. dr. Milene Ivanuš Grmek in prodekanov fakultete, bo sprejem po oddelkih, kjer bodo predstojniki oddelkov predstavili študijske programe, urnik, informacije o poteku in načinu študija ter o delitvi v skupine.

Predstavitev po oddelkih bo potekala takoj po pozdravnem nagovoru dekanice in prodekanov (predvidoma ob 12. uri) v naslednjih predavalnicah:

Razredni pouk: v  predavalnici 0.27.

Likovna pedagogika: v predavalnici 0.60,

Predšolska vzgoja: v predavalnici 0.4,

Glasbena pedagogika: v predavalnici 0.28.

Vljudno vabljeni.Univerza v Mariboru v okviru uvajalnega tedna pripravlja več dogodkov – več na povezavi (https://www.um.si/univerza/medijsko-sredisce/novice/Strani/novice.aspx?p=2469)

V okviru uvajalnega tedna bo Univerza v Mariboru v četrtek, 27. 9. ob 12. uri v Veliki dvorani Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15, Maribor, gostila posebnega gosta Aleša Novaka. Za bruce bo pripravil enourni nastop z naslovom Diplomirajte! To staršem veliko pomeni. Vstop je prost, vendar pa se je potrebno na dogodek prijaviti. Prijava poteka na spletni strani Kariernega centra UM na povezavi https://kc.um.si/dogodki/uvajalni-teden-gost-presenecenja. Dogodek je namenjen tako brucem kot ostalim študentom Univerze v Mariboru.

Urniki za posamezne študijske programe bodo objavljeni predvidoma do 17. 9. 2018 na spletni strani Pedagoške fakultete pod zavihkom Študij.