Preskoči na vsebino

Objave

KARIERNI TEDEN: Kako postati sr(e)čen vodja razreda?

  • 11.4.2024
  • 15.00
  • Pedagoška fakulteta UM, Koroška cesta 160, Maribor; predavalnica 0.4
  • Kdaj: četrtek, 11. april 2024, ob 15:00
  • Traja: 60 minut
  • Kje: UM PEF, Koroška cesta 160, Maribor; predavalnica 0.4
  • Izvajalec: Sabina Košmrl Kaučič, avtorica knjige Srčni učitelj

Dogodek “Kako postati sr(e)čen vodja razreda?” bo potekal v četrtek, 11. 4. 2024 ob 15. uri v prostorih Pedagoške fakultete UM (predavalnica 0.4).

Govornica na dogodku bo Sabina Košmrl Kaučič, avtorica knjige Srčni učitelj.

O vsebini dogodka:

Skozi življenjske primere bo gostja Sabina Košmrl Kaučič predstavila orodja, tehnike in metode, s katerimi se bodo udeleženci veliko bolje znašli v zbornici in v razredu. Dotaknili se bodo opolnomočenosti bodočih profesorjev in profesoric, izboljšanju stika s seboj, z otroki, s starši in z vodstvom, izboljšani klimi in kolegialnosti, povezanosti, učinkovitosti, zadovoljstvu in zdravju na bodočem delovnem mestu.

O izvajalki:

Sabina Košmrl Kaučič je  profesorica biologije in filozofije z izkušnjami poučevanja tako na osnovni kot na srednjih šolah, avtorica knjižne uspešnice »Srčni učitelj«, TEDx talk govornica, uradna izobraževalka strokovnjakov zaposlenih na področju vzgoje in izobraževanja preko kataloga Katis, ki ga je odobrilo Ministrstvo, kreatorka online tečajev »Magičnost življenja«, mama treh otrok. Trenutno je zaposlena na Osnovni šoli Slave Klavore Maribor, kjer poučuje različne predmete in izvaja dodatno strokovno pomoč, predava tudi strokovnim kolektivom po drugih šolah in vrtcih ter podjetjih.

 

Dogodek je del 11. karierne tržnice UM, letnega dogodka, namenjenega mreženju študentov in diplomantov UM ter ostalih mladih na trgu dela s potencialnimi delodajalci. Organizatorja 11. karierne tržnice UM sta Karierni center Univerze v Mariboru in Zavod RS za zaposlovanje, Območna služba Maribor in Ptuj. 

“Prečekirajte” tudi preostali program “11. karierne tržnice Univerze v Mariboru” in izkoristite neštete priložnosti, ki vam jih ponuja! 

 

Vljudno vabljeni k prijavi na dogodek!

Več informacij in prijava na tej povezavi.

Zapri