Vsi na tribune! V torek, 9. aprila 2024, se bo v Univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja odvijal epski finale Univerzitetne športne lige za prvaka UM. To je dogodek, ki ga ne smeš zamuditi, saj se bodo pomerile najboljše fakultetne ekipe v nogometu, košarki in odbojki. Pripravi se na napeto vzdušje, vrhunske športne dosežke in nepozabno zabavo!

 

Univerzitetna športna liga za prvaka Univerze v Mariboru v študijskem letu 2023/24 se bliža koncu. Pred nami so le še finalne tekme, ki bodo odločale o tem, kdo bo letošnji prvak.

Ker igralci potrebujejo podporo s tribun, pridi v torek, 9. aprila 2024, ob 13.45, v Univerzitetni športni center Leona Štuklja in podpri svoje kolege!

Tekme za 3. in 4. mesto se bodo začele ob 14.30, razen tekma v nogometu ob 13.45. Pomerile se bodo ekipe naslednjih fakultet:

ODBOJKA (ženske):
PEF : PF

ODBOJKA (moški):
FGPA : EPF

KOŠARKA:
FE : FF

NOGOMET:
EPF : FE

Po finalu sledi še podelitev odličij in priznanj. Pridi in navijaj! Ekipe te potrebujejo.

Finale Univerzitetne športne lige za prvaka UM ni le športni dogodek, ampak tudi dogodek druženja in študentskega duha. Pridi in pokaži svojo podporo, doživi vrhunske športne dosežke in se prepusti nepozabni zabavi!