Preskoči na vsebino

Objave

Uvajalni teden za bruce UM PEF

9.7.2024 Avtor objave: Sara K. Zver

Kot vsako leto bomo tudi letos na Univerzi v Mariboru organizirali uvajalni teden za bruce, ki je s študijskim koledarjem načrtovan od ponedeljka, 23. 9. do petka, 27. 9. 2024.

AKTIVNOSTI V SKLOPU PEDAGOŠKE FAKULTETE UM

Četrtek, 26. 9. 2024 ob 9.00 – KRE-Aktiven uvod v novo študijsko leto

Kratek opis: Brucke in bruci različnih študijskih smeri bodo potekale delavnice, vezane na krepitev zdravega življenjskega sloga (meritve TMG, sestava telesa in FMS, čuječnost, joga, izposoja koles…).
Pri tem jih bodo usmerjali izvajalci projekta NOO Zdrav življenjski slog.

Petek, 27. 9. 2024 ob 9.00 – Spoznavanje sebe in drugih s pomočjo likovnih aktivnosti (likovna delavnica) v likovnem ateljeju 0.69

Kratek opis: Brucke in bruci različnih študijskih smeri bodo v ateljejih Oddelka za likovno umetnost UM PEF v sproščenem vzdušju s pomočjo različnih likovnih aktivnosti vizualizirali svoje izkušnje, želje in pričakovanja. Pri tem jih bodo usmerjali profesorji Oddelka za likovno umetnost.

Ponedeljek, 30.9.2024 ob 10.00 SPREJEM BRUCK IN BRUCEV na Pedagoški fakulteti Univerze v Mariboru (za vse študente rednih študijskih programov)

Po kratkem skupnem uvodnem delu bodo sledile uvajale aktivnosti po posameznih študijskih programih, kjer boste spoznali

TOP 10 STVARI, KI JIH MORATE VEDETI, KO ZAČNTE ŠTUDIRATI NA PEF.

Razredni pouk
Likovna pedagogika
Predšolska vzgoja
Glasbena pedagogika

Brucke in bruci boste imeli tudi možnost osebnega razgovora s kontaktno osebo za študentke / študente s posebnimi potrebami in posebnimi statusi za lažjo vključitev v študij.

Dobrodošli na UM PEF, kjer Izobražujemo za prihodnost!

Zapri