Preskoči na vsebino

Likovna pedagogika, 1. stopnja

Likovna pedagogika, 1. stopnja

RISBA

Predstavljena so dela, ki nastajajo pri predmetih na študijskem programu Likovna pedagogika, prva stopnja:  Risba I in Risba IV  (nosilec red. prof. Samuel Grajfoner),  Risba II in Risba III (nosilka red. prof. Petra Varl).

SLIKARSTVO

Predstavljena so dela, ki nastajajo pri predmetih na študijskem programu Likovna pedagogika, prva stopnja:  Slikarstvo I in Slikarstvo III (nosilka red. prof. Anica Krašna-Kocijan). Slikarstvo II in Slikarstvo IV (red prof. Oto Rimele).

GRAFIKA

Predstavljena so dela, ki nastajajo pri predmetih na študijskem programu Likovna pedagogika, prva stopnja: Grafika I in Grafika III (nosilec red. prof. Samuel Grajfoner), Grafika II (nosilka red. prof. Petra Varl).

KIPARSTVO

Predstavljena so dela, ki nastajajo pri predmetih na študijskem programu Likovna pedagogika, prva stopnja: Kiparstvo I in Kiparstvo II (red. prof. Darko Golija), Kiparstvo III in Kiparstvo IV (red. prof. Dušan Zidar).

FORMA IN KONTEKST

Predstavljena so dela, ki nastajajo pri predmetih na študijskem programu Likovna pedagogika, prva stopnja: Forma in kontekst I in Forma in kontekst II (doc. dr. Mojca Puncer).

IZBIRNI PREDMETI

Predstavljena so dela, ki nastajajo pri izbirnih predmetih na študijskem programu Likovna pedagogika, prva stopnja: Kreativne umetniške delavnice z gostujočimi umetniki (nosilec red. prof. Dušan Zidar), Zgodovina fotografije in Fotografski portfolijo (nosilka izr. prof. dr (Združeno kraljestvo Velika Britanija in Severna Irska) Tanja Verlak), Risba in ilustracija (nosilka red. prof. Petra Varl).

Zapri